Preskoči na glavni sadržaj

IMPLANTATI BEZ KIRUŠKOG ZAHVATA - MGUIDE

Gubitkom zuba, često se pacijenti pitaju kako će ga nadomjestiti i da li će ih, ako se odluče za najbolju soluciju nadomještavanja izgubljenog zuba implantatom, to boljeti. Ugadnjom implantata nema potrebe za brušenjem zdravih susjednih zubi kao za protetski most.

- Kako bi omogućili svojim pacijentima BEZBOLNOST a prije svega PRECIZNU I SIGURNU implantaciju naša ordinacija je uvela NAJNOVIJI sustav 3D IMPLANTOLOGIJE-MGUIDE.
- Mis Implants je svjetska kompanija koja proizvodi, dizajnira , razvija i prodaje najsuvremenije zubne implantate, vanjske nadogradnje, rješenja za kompletnu oralnu rehabilitaciju pa tako su razvili i najnoviji sustav MGUIDE SUSTAV-3D IMPLANTACIJA. Mis implantati se zbog svoje razvojne inovativnosti koriste u najboljim dentalnim klinikama u cijelom svijetu.


MGUIDE implantacija je implantacija putem CT-a ČELJUSTI I ŠABLONE te je zapravo ugradnja implantata BEZ KIRUŠKOG ZAHVATA, ŠAVOVA, KRVI I BEZ BOLOVA I OTOKA NAKON ZAHVATA.

3D implantologijia ili kako ju zovu kompjuterski navođena implantologija je nešto što u Dental Estetic Studiu tim radi već više od 5 godina, ali od nedavno i sa Mis implantatima i najnovijim sustavom MGUIDE.