Preskoči na glavni sadržaj

U stomatološkoj ordinaciji dr. Knego imamo tri vrste tretmana botoksom

Ovisno o jačini izraženih bora kao i o duljini trajanja učinka razlikujemo:

1. „BABY“ BOTOKS – Tretman briše sve bore lica uz zadržavanje svih pokreta lica. Rezultat je prirodan, osvježen i pomlađeni izgled lica za koji nitko neće primjetiti i povezati da ste išta radili na licu.

2. „CLASSIC“ BOTOKS – Ovim tretmanom bore većinom nestaju, a one najdublje su znatno ublažene. Mimika je zadržana. Rezultat je također prirodan, osvježeno pomlađeni i vedar izgled koji se ne može povezati sa tretmanom botoksa.

3. TRETMAN GUMMY SMILE-a BOTOXOM - u stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio tretman gummy smile-a botoxom je jednostavan i banalan tretman gdje se aplikacijom svega par kapljica botoxa kod nosnica omogućava da se više ne vidi previše zubno meso pacijenta tj. usna se ne podiže više previše i ne otkriva previše zubno meso tj. gingivu. Omamljivanjem botoxom mišića koji podižu usnu omogućiti će pacijentima koji su godinama se mučili sa tim problemom da sada njihov osmjeh izgleda perfektno. Nakon prekrasnih makeovera zubi doktorice Knego, doktorica Hlupić rješava sa velikim iskustvom i problem gummmy smile-a ako postoji. Gummy smile u cijelom svijetu rješava se kombinacijom podizanja kliničke krune zubi i tretmanom botoxom. Pri tom tretmanu mimika usana i tog dijela lica ostaje nepromijenjena.