Preskoči na glavni sadržaj

POPUNJAVANJE OBRAZA HIJALURONSKIM FILEROM POSTIŽE SE CJELOKUPNO POMLAĐIVANJE LICA!


Ubacivanjem hijaluronskog filera za obraze u točno određena mjesta duboko u područje obraza, ne samo da će se ponovno precizno izgraditi ispražnjena mjesta i popuniti obrazi, već će se istovremeno aktivirati i procesi pomlađivanja unutrašnjih struktura koji vraćaju prirodnu napetost dubljih struktura obraza. Popunjavanje i vraćanje napetosti obrazima dovodi do učvršćivanja i podizanja srednje trećine lica. Upali podočnjaci i prazni obrazi nestaju, koža obraza se zateže, a opuštena koža se podiže tako da se nazolabijalna bora ublažuje, kut usana podiže a vilica postiže jasnu definiciju. Dakle ubacivanjem hijalurona u dublje strukture obraza dolazi do popunjavanja, učvršćivanja i podizanja srednje trećine lica i na taj način se postiže cjelokupno pomlađivanje lica.

TKO JE KANDIDAT ZA TRETMAN PUNJENJA OBRAZA HIJALURONOM:

Svaka osoba nakon 35 godine (taj tretman predstavlja idealnu prevenciju cjelokupnog sterenja lica – jer čuva mladenački oblik lica i spriječava spuštanje lica (koje se manifestira pojavljivanjem upalih podočnjaka, nazolabijalnih nabora, spuštanjem kuta usana i viška kože oko vilice).
- mršave osobe ili osobe koje su naglo smršavile

TIP TRETMANA OBRAZA obzirom na količinu izgubljenog volumena i učinka koji se želi postići:

1. PUNJENJE OBRAZA HIJALURONOM ZBOG PREVENCIJE – ubrizganim hijaluronom veličina i kontura obraza se ne mijenja, već se obraz samo učvršćuje i zateže opuštenu kožu lica. Ovim tretmanom ako postoje početno upali podočnjaci se popunjavaju kao i diskretno upali obrazi (npr. dolina suza nestaje). Ovaj zahvat predstavlja pravu prevenciju za starenje cjelokupnog lica i produžuje mladenački oblik lica minimalno za 2- 3 godine.

2. PUNJENJE OBRAZA HIJALURONOM ZBOG VOLUMINIZIRANJA I „LIFTING-a“ LICA – ovim tretmanom ubrizgava se nešto veća količina hijalurona do količine s kojom obrazi postaju vidljivo popunjeni uz poistizanje finih „lifting“ efekta spuštenih struktura lica (obraz se podiže, nazolabijalna bora se jako ubalažava, kut usana se podiže, a linija brade i vilice postaje ravnija i zategnutija). Ovim zahvatom dolazi do prirodnog podizanja srednje i donje trećine lica koji daje prirodno pomlađeni izgled cjelokupnog lica.

U stomatološkoj ordinaciji Dental Estetic Studio doktorica Hlupić punjenje obraza hijaluronskim filerima radi tako da oni izgledaju potpuno prirodno a vrše dobar potpor licu . Jer danas je moguće povratiti svoje mladenačke konture i proljepšati svoje lice - za samo pola sata ubrizgavanjem specijaliziranog filera za obraze. Količina filera za punjenje obraza ovisi o količini izgubljenog volumena, te da li je ili nije došlo do „spuštanja“ lica.

Popularni postovi s ovog bloga

Novi osmijeh - Vinko Capar

Ljuskice za zube - ordinacija Dental Estetic Studio

Ljuskice su porculanske ljuske koje se izrađuju nakon minimalnog brušenja samo prednje stijenke zuba i cementiraju specijalnim cementima na zub. Izrađuju se u zubnom laboratoriju press tehnikom ili kompjuteriziranom CAD/CAM tehnologijom. Stavljaju se kada je na prednjim zubima potrebno promijeniti: oblik zubaboju zubapoložaj zubalaganu ortodontsku anomaliju Uvjet je da zubi nisu prejako uništeni od karijesa, tj. da nemaju velike ispune. Rezultat stavljanja ljuskica je izuzetno velika estetska promjena osmjeha pacijenta sa minimalnim brušenjem prirodnog zuba i velikom trajnosti takvog rada. Često ih kombiniramo sa prethodnim izbjeljivanjem tako da je krajnji cjelokupan efekt novog osmjeha bijeliji i svježiji, jer se tako posvijetle i okolni zubi. Isto tako, kod makeovera ih kombiniramo po potrebi sa cirkonskim mostovima ili e-max navlakama što je krajnji rezultat skladna, estetski prirodna i lijepa cjelina osmijeha. Izrada ljuskica traje 5-7…

Zubne ljuskice