Preskoči na glavni sadržaj

Dentalna klinika dr. Tatjane Knego

"Dental Estetic Studio" jedna je od najpoznatijih dentalnih klinika u Hrvatskoj. Smještena je u najužem centru Zagreba, u Dežmanovoj ulici, jednoj od najljepših malih ulica u Zagrebu.
Dentalna klinika se sastoji od manjeg stručnog tima doktora i asistenata i obuhvaća sve stomatološke specijalnosti.
Protetiku u dentalnoj klinici radi isključivo doktorica Knego koja posjeduje bogato dvadesetogodišnje iskustvo u estetskoj protetici i trinaest godina iskustva u radu s porculanskim ljuskicama. Član je europskog udruženja estetske stomatologije European Society of Cosmetic Dentistry. Prije otvaranja vlastite ordinacije, radila je i u inozemstvu gdje je stekla brojna iskustva.
Kirurgiju radi specijalist oralne kirurgije koji je dva puta proglašen najboljim oralnim kirurgom i implantologom Hrvatske, a ortodonciju profesorica ortodoncije koja je predsjednik "Ortodontskog društva Hrvatske".
Svi doktori i specijalisti dentalne klinike se svakodnevno educiraju i trajno usavršavaju svoja znanja i vještine kako bi pacijentima pružili najbolje stomatološke usluge.
ZAŠTO DENTALNA KLINIKA "DENTAL ESTETIC STUDIO"?
Zbog:
- izuzetne posvećenosti pacijentu
- ne radi se masovna stomatologija nego stomatologija posvećena Vama
- kompletno sve stomatološke usluge na jednom mjestu
- vrhunski tim stručnjaka i specijalista
- najnoviji materijali i tehnike na tržištu
- moderni interijer, vrhunska aparatura
- trud da se postigne maksimalna estetika i prirodnost uz savršen osmijeh
“DENTAL ESTETIC STUDIO” - DENTALNA KLINIKA U ZAGREBU
Ordinacija "Dental Estetic Studio" je zapravo dentalna klinika jer nudi sve specijalističke usluge na jednom mjestu koje radi vrhunski tim specijalista i doktora.
Ime ”Studio” ima radi naglaska da nije samo riječ o tipičnoj zdravstvenoj ustanovi nego je riječ o dentalnoj klinici koja studiozno pristupa svakom pacijentu i njegovom slučaju i koja ne radi masovni dentalni turizam.
DENTALNA KLINIKA U CENTRU ZAGREBA
Kako se "Dental Estetic Studio" nalazi u samom centru Zagreba, moći ćete uživati u nizu prekrasnih kafića i restorana te u mnogobrojnim kulturnim znamenitostima grada koje Vas neće ostaviti ravnodušnima. Ukoliko dolazite iz inozemstva, dentalna klinika nudi smještaj u vlastitom stanu klinike, a u dvorištu klinike nalaze se novi apartmani koje možete iznajmiti za Vaš ugodan boravak u Zagrebu.