Preskoči na glavni sadržaj

IMPLANTATI BEZ KIRURŠKOG ZAHVATA3D IMPLANTOLOGIJA je najmoderniji način ugradnje implanatata BEZ KIRURŠKOG ZAHVATA, BEZ REZOVA, ŠAVOVA I POTPUNO BEZBOLNO.

Tamo gdje ima dovoljno kosti dr. Knego sa svojim timom ugrađuje implantate BEZ KIRURŠKOG ZAHVATA, navođenom implantologijom na temelju CT snimke i 3D IMPLA implantološkog sustava te specijalnih šablona.
Pomoću specijalnog njemačkog kompjuterskog programa (Schutz dental) i CT snimke čeljusti kojom možemo trodimenzionalno analizirati čeljust u svim smjerovima izrađuje se šablona koja služi za detaljno planiranje položaja implantata i omogućava izuzetno preciznu ugradnju implantata.
Zahvat se radi sa vrlo malo lokalnog anestetika i bez šavova. Pacijent se poslije osjeća kao da nije ni bio na zahvatu jer nema otoka ni bolova, a implantat je ugrađen.


Popularni postovi s ovog bloga

Novi osmijeh - Vinko Capar

Ljuskice za zube - ordinacija Dental Estetic Studio

Ljuskice su porculanske ljuske koje se izrađuju nakon minimalnog brušenja samo prednje stijenke zuba i cementiraju specijalnim cementima na zub. Izrađuju se u zubnom laboratoriju press tehnikom ili kompjuteriziranom CAD/CAM tehnologijom. Stavljaju se kada je na prednjim zubima potrebno promijeniti: oblik zubaboju zubapoložaj zubalaganu ortodontsku anomaliju Uvjet je da zubi nisu prejako uništeni od karijesa, tj. da nemaju velike ispune. Rezultat stavljanja ljuskica je izuzetno velika estetska promjena osmjeha pacijenta sa minimalnim brušenjem prirodnog zuba i velikom trajnosti takvog rada. Često ih kombiniramo sa prethodnim izbjeljivanjem tako da je krajnji cjelokupan efekt novog osmjeha bijeliji i svježiji, jer se tako posvijetle i okolni zubi. Isto tako, kod makeovera ih kombiniramo po potrebi sa cirkonskim mostovima ili e-max navlakama što je krajnji rezultat skladna, estetski prirodna i lijepa cjelina osmijeha. Izrada ljuskica traje 5-7…

Zubne ljuskice